Advertisement


Advertisement

Thread Rating:
  • 53 Vote(s) - 2.75 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Big TV Installation in Middle East region - A Handy Information.
#31
Advertisement
Good info.

can we use the same dish to get tatasky or airtel ?

becas te cost of installation of 2.4m dish is too high in Riyadh and Dammam. 650-700sr
will be good if anyone try to catch the signals and place picture here.

regards
Reply
Thanks given by:
Advertisement
#32
Yes, you can use the same dish for other providers, provided its signal is available at your location. At the moment, Airtel is having good signal, then reliance and some other providers as well.. You have to realign and tune to the appropriate positions.

Post your queries in appropriate thread to find more about other DTH's and its availability in Middle East.
Regards,
Today is the tomorrow you worried about yesterday.. for tomorrow never comes.. live today!!!
Reply
Thanks given by:
#33
Dear Mr. AB

Are you getting 24 hrs good signal from BigTv tps with your 240 CM dish ?

Reply
Thanks given by:
#34
Hi Dilbi,
Well at the moment i do not have Reliance; Actually I moved to ADTV once i found they got signal coverage... It used to give some troubles once in a while and needed to give some fine tune...
However, i believe recently they improved the singal of RDTV?
Today is the tomorrow you worried about yesterday.. for tomorrow never comes.. live today!!!
Reply
Thanks given by:
#35
Hai,

Still RDTV 12723 TP is weak
Reply
Thanks given by:
#36
Dear Brothers

Presently im in North or saudi arabia(Aljouf Region),now i want to use my sundirect here ,Please Advise me how i can receive Sundiect signal.....

Thanks
Reply
Thanks given by:
#37
@Basith;
Do not post repetative/same comments/questions in different threads...


Today is the tomorrow you worried about yesterday.. for tomorrow never comes.. live today!!!
Reply
Thanks given by:
#38
[b]hi i am living in south of ksa in gizan will i be able to receive big tv ? can any 1 form saudi arabia help in this
regard.:fishing:[/size]
Reply
Thanks given by:
#39
(12-14-2011, 08:47 PM)dr omar Wrote: [b]hi i am living in south of ksa in gizan will i be able to receive big tv ? can any 1 form saudi arabia help in this
regard.:fishing:[/size]

It will be hard; you may try with bigger dishes, like 240+... but not sure... u will get the signal. Approach any local technician first..
Today is the tomorrow you worried about yesterday.. for tomorrow never comes.. live today!!!
Reply
Thanks given by:
#40
thanx for the reply , 1 more thing i need to know the signal is mpeg 4 , for big tv
can i use mpeg 2 reciver to catch the signal ,as i am still trying to locate the sat ,kindly advce as my tect guy was using a normal mpeg 2 reciver ?
waiting for ur reply .
Reply
Thanks given by:

Advertisement


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  DTH Updates: Frequency Wise Channel Updates of Reliance Digital TV on Measat 3 at 91.5 East Sathish 121 14,790 Today, 07:31 AM
Last Post: Mr.Bhat
  Reliance Digital TV Users from Middle East (Discuss Issues/Pros/Cons Here) Mr.AB 83 42,046 08-14-2015, 01:30 PM
Last Post: poonam9898
  Breaking News: DD -India & DD -North East added on Reliance Digital TV sam16 0 515 06-24-2014, 10:05 AM
Last Post: sam16
  RF Scan and Blind Scan reports of Reliance Digital TV TP's on Measat 3 at 91.5 East Sathish 0 1,478 08-30-2013, 11:20 AM
Last Post: Sathish
  Breaking News: Test Channel 1 added on Reliance Digital TV on Measat 3 at 91.5 East Sathish 6 1,791 01-10-2013, 04:04 PM
Last Post: Mukherjee Samir
  IDF Exclusive: Can we get Big TV signals in Mddle East ariffmm 1 1,348 12-28-2010, 09:21 PM
Last Post: Mr.AB
Sad Misleading Information in BIG TV website Jignesh 1 1,110 09-14-2010, 06:28 PM
Last Post: saurabh_g

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Advertisement