Sponsors


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 6 Votes - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Support DishTV in Jeddah, Saudi Arabia
11-15-2012, 05:49 PM
Post: #1
Offline
Exclamation DishTV in Jeddah, Saudi Arabia
Hi Friends,

I have recently joined this forum & after checking all it's very informative forum. Thanks to the admin for super full on going.

Can anyone inform me if I get the Dish TV from India & could I install it in Jeddah, Saudi Arabia, will it work?

Regards,
Imran
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Sponsors
11-29-2012, 02:41 PM
Post: #2
Offline
RE: DishTV in Jeddah, Saudi Arabia
(11-15-2012 05:49 PM)imran.asad1977 Wrote:  Hi Friends,

I have recently joined this forum & after checking all it's very informative forum. Thanks to the admin for super full on going.

Can anyone inform me if I get the Dish TV from India & could I install it in Jeddah, Saudi Arabia, will it work?

Regards,
Imran

Come on guys can I have a response please????
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-29-2012, 05:43 PM
Post: #3
Offline
RE: DishTV in Jeddah, Saudi Arabia
Not sure but read some reports that people are buying DTH from India and installing at various Mideast gulf. Have seen some people responding that they are not able to see any channels even with big Dish. Also seen reports that Airtel DTH can get signal at SES7 108E.? However understand that some technicians in jeddah or nearby place are setting proper signal and they manage to get some channels. We cannot confirm anything from here as officially it is not allowed any Indian DTH to work outside India.

Lets hope someone from Jeddah see this thread and reply with their experience.

Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-30-2012, 02:41 PM
Post: #4
Offline
RE: DishTV in Jeddah, Saudi Arabia
Airtel will work fine with out any problem. I am using in Bahrain since 2 years with out any problem.

Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-17-2013, 02:53 AM
Post: #5
Offline
RE: DishTV in Jeddah, Saudi Arabia
Yes DishTV from India can b viewed in Jeddah, buy DishTV HD, & activate in India itself. some local technicians particularly from Kerala can install DishTV as some new settings is to be done after getting activated receiver.

(11-15-2012 05:49 PM)imran.asad1977 Wrote:  Hi Friends,

I have recently joined this forum & after checking all it's very informative forum. Thanks to the admin for super full on going.

Can anyone inform me if I get the Dish TV from India & could I install it in Jeddah, Saudi Arabia, will it work?

Regards,
Imran
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-17-2013, 02:56 AM
Post: #6
Offline
RE: DishTV in Jeddah, Saudi Arabia
If you buy common DishTV non HD receiver will not work, buy only HD (High Definition) receiver only. It is available in India for Rs. 2,700 with one months subscriptioin of Royale Package. In future also you have to subscribe from Royale Package (of Rs. 560/month). By this u will b able to get around 50 channels of Asiasat5

(01-17-2013 02:53 AM)kwaheeduddin Wrote:  Yes DishTV from India can b viewed in Jeddah, buy DishTV HD, & activate in India itself. some local technicians particularly from Kerala can install DishTV as some new settings is to be done after getting activated receiver.

(11-15-2012 05:49 PM)imran.asad1977 Wrote:  Hi Friends,

I have recently joined this forum & after checking all it's very informative forum. Thanks to the admin for super full on going.

Can anyone inform me if I get the Dish TV from India & could I install it in Jeddah, Saudi Arabia, will it work?

Regards,
Imran
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-19-2013, 07:01 PM
Post: #7
Offline
RE: DishTV in Jeddah, Saudi Arabia
Only signals from Asiasat 100.5 can be received in Jeddah. So if you plan to buy then activate the receiver and start it in India first itself as you cannot upgrade or update anything in Jeddah. Also as mentioned above post you have to subscribe to any one of HD packs.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-23-2013, 11:59 PM
Post: #8
Offline
RE: DishTV in Jeddah, Saudi Arabia
airtel hd singlal in jeddah?????????????????
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-30-2014, 08:32 PM
Post: #9
Offline
RE: DishTV in Jeddah, Saudi Arabia
Hai imran..
u can use only dishtv tru hd recievr in jeddah area...
bcz any other compnies signal not covering jeddah area...but airtel bigtv are available in riyadh dammam area.. dish tv uses two satellites for their broadcasting nss6 and asiasat 5.all hd channels and some other channels are broafcastng throgh asiasat 5.nss6 s signsl not availble in jeddah..but asiadat 5 signl is strongly available...u can view all hd channels...ifvu want to know hd channel lists go to dishtv website or lyngsat.com.m a sports lover...4 hd spirts channls are avlble on it ten hd,str sports 1& 2 hd and sony six..
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12-01-2014, 11:47 PM
Post: #10
Offline
RE: DishTV in Jeddah, Saudi Arabia
(11-15-2012 05:49 PM)imran.asad1977 Wrote:  Hi Friends,

I have recently joined this forum & after checking all it's very informative forum. Thanks to the admin for super full on going.

Can anyone inform me if I get the Dish TV from India & could I install it in Jeddah, Saudi Arabia, will it work?

Regards,
Imran

Hi
It will work but only HD channels and some sd channels around 65 channels.
check expatriate.com there people who can fix it for you.
thanks
Prem
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  DISHTV Recharge Offers princekp 0 17 12-16-2014 11:24 AM
Last Post: princekp
  DISHTV Recharge Offers princekp 0 13 12-16-2014 11:20 AM
Last Post: princekp
  Breaking News: MTV Indies, MTV Indies HD, CNBC Bazar & ETV 3 added in Dishtv Ramadagade 0 331 11-17-2014 11:07 AM
Last Post: Ramadagade
  Breaking News: Dishtv added 3sd and 1hd channels on 17 November 2014 Pradeepking 4 679 11-17-2014 11:06 AM
Last Post: greylala91
  Breaking News: Nav Jagriti news add in dishtv Ramadagade 0 341 11-11-2014 09:33 AM
Last Post: Ramadagade
  Breaking News: News7tamil lcn961 added in Dishtv. Pradeepking 3 382 11-07-2014 12:20 PM
Last Post: Shubham11
  Breaking News: India News Haryana & News State Up/Uk add in dishtv Ramadagade 2 383 11-05-2014 10:10 PM
Last Post: Shubham11
  Breaking News: Some changes in Dishtv Shubham11 1 609 11-03-2014 02:46 PM
Last Post: Big Boss
  Breaking News: Dhammal tv add in dishtv Ramadagade 0 337 11-03-2014 09:15 AM
Last Post: Ramadagade
  Exclusive: Dishtv channels List as on 26 Oct. 2014 Shubham11 6 1,677 11-01-2014 05:26 PM
Last Post: Shubham11

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)