Advertisement


Advertisement

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
IDF Exclusive : Is Videocon Dth hd giving 1080p as they are advertising in their website
Advertisement
#1
Hi, i want to go to a nice HD Quality Picture For my 47'Inch Led Tv,
is Videocon good ,
is it giving 1080p as shown in their Website
www.videocond2h.com/WSC/hd-digital-set-top-box.aspx

no matter of cost suugest me a good Dth With excellent HD Quality,
Thank You:happy:
Reply
Thanks given by:
Advertisement
#2
No, it's not quite possible for them to enhance the quality like that. Some sports channel support 720p picture quality, and all other HD channels support 1080i, and that's what you'll get in Videocon or any other DTH, irrespective of their advertisements.
Reply
Thanks given by:
#3
Advertise say's that Box Supported 1080p. Once Channel start to broadcast, you will able to see the same on Videocon box.
Reply
Thanks given by:
#4
it is giving 1080p
i installed videocon dth hd recently
and pressed info button in my tv
it shows 1080p 50Hz signal with dolby digital sound for some channels
Reply
Thanks given by:
#5
(06-14-2013, 03:08 PM)manoj0125 Wrote: it is giving 1080p
i installed videocon dth hd recently
and pressed info button in my tv
it shows 1080p 50Hz signal with dolby digital sound for some channels

Hi Are you getting 5.1 ? out put in coaxial ?
Reply
Thanks given by:
#6
no,
i connected aa optical digital cable to my TV to home theater it works fine,
except the volume for HD channels,
we should change it through home theater remote.
Reply
Thanks given by:
#7
(08-12-2013, 11:00 PM)manoj0125 Wrote: no,
i connected aa optical digital cable to my TV to home theater it works fine,
except the volume for HD channels,
we should change it through home theater remote.


yes im getting 5.1 audio.
Reply
Thanks given by:
#8
let me know how to get 5.1 audio from HD box
Reply
Thanks given by:
#9
No Indian DTH is providing 1080p till now. All DTH are on 1080i at the moment
Reply
Thanks given by:
#10
(11-25-2013, 06:09 PM)Hassan Syed Wrote: No Indian DTH is providing 1080p till now. All DTH are on 1080i at the moment

yes it is!

here is the compressed screenshot


Attached Files Image(s)
   
Reply
Thanks given by:
Advertisement




Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  DTH Updates: Korean Drama Active- Rs 40 channel added on Videocon D2H on 04-08-2020 Sathish 0 225 08-04-2020, 08:44 AM
Last Post: Sathish
  DTH Updates: Bhojpuri Active and Girgit channels removed from Videocon D2H Sathish 0 259 08-01-2020, 07:56 AM
Last Post: Sathish
  DTH Updates: Star Bharat HD channel temporarily FTA on Videocon D2H Sathish 1 288 08-01-2020, 07:55 AM
Last Post: Sathish
  DTH Updates: Tamilan TV channel removed from Videocon D2H Sathish 0 245 07-22-2020, 10:27 AM
Last Post: Sathish
  DTH Updates: PTC Punjabi Gold channel added on Videocon D2H on LCN 783 Sathish 0 251 07-21-2020, 01:59 PM
Last Post: Sathish
  DTH Updates: Lokshahi and News 24 channels added on Videocon D2H Sathish 0 264 07-14-2020, 08:24 AM
Last Post: Sathish
  DTH Updates: Zee Hindustan channel removed from 2 slots on Videocon D2H Sathish 0 273 07-14-2020, 08:21 AM
Last Post: Sathish
  DTH Updates: MOD Test channel added on Videocon D2H Sathish 0 372 07-10-2020, 10:54 AM
Last Post: Sathish
  DTH Updates: Republic Bharat channel temporarily FTA on Videocon D2H Sathish 0 264 07-10-2020, 10:53 AM
Last Post: Sathish
  IDF Exclusive: Star Gold HD channel temporarily FTA on Videocon D2H Sathish 1 328 07-10-2020, 10:51 AM
Last Post: Sathish

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Advertisement