Indian DTH Community Forums
DTH Updates: Tatasky HD Technicolor Box Software Updated. - Printable Version

+- Indian DTH Community Forums (https://www.indiandth.in)
+-- Forum: Indian DTH Services (https://www.indiandth.in/Forum-Indian-DTH-Services)
+--- Forum: Tata Sky (https://www.indiandth.in/Forum-Tata-Sky)
+--- Thread: DTH Updates: Tatasky HD Technicolor Box Software Updated. (/Thread-DTH-Updates-Tatasky-HD-Technicolor-Box-Software-Updated)



Tatasky HD Technicolor Box Software Updated. - anil yadav - 07-16-2017

Tatasky HD Technicolor Box Software Updated.

Release no-: 109

No change found.

Channels change now very fast.[Image: 369aa99c270e03262deec377dbad132d.jpg][Image: ad6438f67e0bd13f72606ef6669175a1.jpg]

Sent from my SM-J700F using Tapatalk


Tatasky HD Technicolor Box Software Updated. - anil yadav - 07-16-2017

One new Change found now "Actve" renamed " TataSky Services"[Image: 1de8248ed21b1ebbfc96c12c4eb2222e.jpg]

Sent from my SM-J700F using Tapatalk


Tatasky HD Technicolor Box Software Updated. - anil yadav - 07-16-2017

According to tatasky chat team some more change after software updated[Image: 1bc7431b5ae306d51d4f3aa312d583df.jpg][Image: 75ef8dcb891ecc7fe6665af39fc67474.jpg][Image: bec396e1d391b492ad05a2e1bbc657e5.jpg][Image: 342f2799b534dd761c1a76edf736ce2e.jpg][Image: e51982e4393caadd25c2b5a860a180c8.jpg]

Sent from my SM-J700F using Tapatalk


RE: Tatasky HD Technicolor Box Software Updated. - Mr.Bhat - 07-16-2017

Audio on OSD for no signal is very irritating for me...


RE: Tatasky HD Technicolor Box Software Updated. - anil yadav - 07-16-2017

(07-16-2017, 09:36 AM)Mr.Bhat Wrote: Audio on OSD for no signal is very irritating for me...
What is this sir i don't no


RE: Tatasky HD Technicolor Box Software Updated. - Mr.Bhat - 07-16-2017

(07-16-2017, 09:23 AM)anil yadav Wrote: One new Change found now "Actve" renamed " TataSky Services

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

It was changed in 108 version itself..


RE: Tatasky HD Technicolor Box Software Updated. - Mr.Bhat - 07-16-2017

(07-16-2017, 09:38 AM)anil yadav Wrote:
(07-16-2017, 09:36 AM)Mr.Bhat Wrote: Audio on OSD for no signal is very irritating for me...
What is this sir i don't no

When no signals that audio says about not avaialbility of signals in English and Hindi untill signals back..